بهترین برنامه‌ریزی درسی یازدهم ریاضی

اهمیت برنامه‌ریزی درسی یازدهم ریاضی

درسته که دانش‌آموزان در همه پایه‌های تحصیلی باید به فکر برنامه ریزی درسی باشن، اما پایه یازدهم به خاطر نزدیک شدن به کنکور اهمیت ویژه‌ای در مقایسه با سال‌های تحصیلی قبلی داره. تقویت دروس پایه و آموزش روش‌های مختلف تست زدن و مطالعه کردن، از جمله کارهای مهمیه که می‌تونین در پایه یازدهم انجام بدین. خیلی از دانش‌آموزان هم شرکت در آزمون‌های آزمایشی رو از این پایه تحصیلی شروع می‌کنن؛ از اونجایی که این افراد باید وقت کافی برای مطالعه دروس بودجه‌بندی هر آزمون داشته باشن، بیشتر از سایرین به برنامه‌ریزی درسی یازدهم ریاضی نیازمند هستن.

شما دیگه یه کنکوری هستین!

شروع درس خوندن به روش کنکوری از سال یازدهم می‌تونه شما رو نسبت به رقیباتون خیلی قوی‌تر کنه. با وجود اینکه دبیرها بیشتر روی درس خوندن به روش تشریحی تأکید دارن، تست زدن رو از همین پایه شروع کنین. یاد گرفتن روش‌های مختلف تست زدن و تسلط روی اونها رو از سال یازدهم شرع کنین.

از همین ابتدا جدی شروع کنین

برای درس خوندن در این پایه تحصیلی، برنامه‌ریزی تحصیلی یازدهم رشته ریاضی رو از تابستون و به‌ صورت جدی شروع کنین. تابستون سال یازدهم بهترین زمان برای تقویت درس‌های سال دهمه. اگه با پایه‌ای قوی وارد سال یازدهم و دوازدهم بشین، شرکت در کنکور برای شما ساده‌تر میشه. در کنار تفریحات تابستانه‌تون، زمان کمی از تعطیلات تابستون خودتون رو به مطالعه دروس سال دهم اختصاص بدین تا یه قدم از رقیباتون جلوتر باشین.

فرصت در سال دوازدهم کمه!

سال دوازدهم یکی از فشرده‌ترین پایه‌های تحصیلیه که دانش‌آموزان هم باید سر کلاس‌های مدرسه حاضر و هم برای شرکت در کنکور آماده بشن. فرصت برای مطالعه دروس پایه و رفع اشکال خیلی زیاد نیست؛ به همین دلیل بهتره که با ذهن آماده راهی این پایه بشین. برنامه‌ریزی یازدهم ریاضی رو جدی بگیرین و با کمی چاشنی آینده‌گری به فکر سال دوازدهم و کنکور هم باشن.

فاکتورهای مهم در برنامه‌ریزی پایه یازدهم ریاضی

دانش‌آموزان پایه یازدهم رشته ریاضی برای داشتن یه برنامه‌ریزی درسی دقیق باید ویژگی‌های خاصی رو رعایت کنن؛ این ویژگی‌ها رو در ادامه می‌خونین:

شناخت نقاط ضعف و قوت

برای زمان‌بندی بین دروس مختلف باید بدونین که توی کدوم درس قوی‌تر و توی کدوم‌ ضعیف هستین. این قوت یا ضعف رو از نمره‌ها و سطح یادگیری خودتون در کلاس حدس می‌زنین. با این کار موقع برنامه‌ریزی تحصیلی یازدهم رشته ریاضی زمان بیشتری رو برای مطالعه درس‌های ضعیف اختصاص می‌دین.

البته حواس‌تون باشه که درس‌های نقطه قوت خودتون رو نادیده نگیرین؛ اگر این دروس به قدر کافی مرور نشن یا فراموش می‌شن یا از دایره دروس نقاط قوت حذف می‌شن. پس اولویت رو به درس‌های نقطه ضعف بدین اما مرور و تقویت درس‌های نقطه قوت رو هم فراموش نکنین.

برنامه‌ریزی هفتگی رو فراموش نکنین

دانش‌آموزان پایه یازدهم براساس برنامه هفتگی که مدرسه تعیین کرده سر کلاس‌ها شرکت می‌کنن. پس از درس‌هایی که توی روزهای مختلف هفته باید مطالعه کنن، مطلع هستن و می‌تونن به راحتی برای یه هفته برنامه‌ریزی کنن.

بهتره در این برنامه به مطالعه درس‌هایی که توی اون‌ها ضعیف هستین و درس‌هایی که امتحان یا پرسش کلاسی دارن، اولویت بیشتری داده بشه. پنج‌شنبه و جمعه‌ها زمان خوبی برای تست زدن و مطالعه کنکوری هستن. حواس‌تون باشه برنامه‌ریزی یازدهم ریاضی رو اون‌قدر سنگین طراحی نکنین که باعث دلزدگی و خستگی بیش از حد دانش‌آموز بشه.

در طول دوران سال تحصیلی، مدرسه از شما انتظاراتی داره که باید برآورده بشه. از طرفی دیگه موضوع آمادگی برای کنکور رو هم باید مدنظر داشته باشین؛ بهترین راه برای موفقیت در این راه اینکه در طول هفته دروس جدید رو مطالعه و درس‌های قبلی رو مرور کنین. برای تست زدن و حل تمرین بیشتر هم روی روزهای آخر هفته حساب کنین.

ساعت مطالعه

هر دانش‌آموز با توجه به توانایی‌های فردی که داره و محیطی که در اون زندگی می‌کنه، روزانه مقدار مشخصی درس می‌خونه. در جدول برنامه‌ریزی که تنظیم کردین، باید روزهای هفته، درس‌های مختلف مورد مطالعه و ساعت مطالعه هر کدام از اون‌ها مشخص شده باشه.

با کمک برنامه درسی یازدهم ریاضی می‌تونین به مرور ساعت مطالعه روزانه خودتون رو افزایش بدین تا میزان بهره‌وری شما از درس خوندن بیشتر بشه. برای مشخص کردن این موضوع، اول ساعت مطالعه کلی روزانه خودتون رو مشخص کنین؛ به طور مثال تعیین کنین که شنبه‌ها با توجه به زمان مدرسه و کلاس‌ها ۶ ساعت وقت آزاد برای مطالعه در اختیار دارم اما روز یک‌شنبه به‌ خاطر کلاس تقویتی ۴ ساعت زمان مطالعه دارم.

پس اول ساعت کلی مطالعه روزانه رو با توجه به شرایطی که دارین برای کل هفته مشخص کنین، بعد سراغ مشخص کردن زمان مطالعه هر درس برین.

آخرین مقالات